Diensten

Server- / Systeem- & Netwerkbeheer

Ons netwerk van Solution Experts zijn ICT-professionals die elk hun eigen specialisme hebben. Dit kan zowel op afstand, alsook op uw locatie. Een vaste beheerder zorgt ervoor dat specifieke kennis geborgd blijft, zodat wijzigingen aan uw netwerk sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Wij kunnen voor uw onderneming het technische beheer van uw netwerkinfrastructuur op ons nemen, maar het is ook mogelijk dat u ons inschakelt zodra zich een incident voordoet. Uw systemen, maar ook uw storage omgeving, databases, e-mail, beveiligingssoftware en firewall vallen daarbij onder onze zorg.

Onderhoud & Reparatie

Indien uw ICT-apparatuur uitvalt vanwege een defect, dan kunnen onze Solution Experts een reparatie op locatie uitvoeren. Dit kan zowel op contractbasis, of nadat zich een incident voordoet. Om hoge, onverwachte en ongewenste kosten te voorkomen, is het altijd beter om periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Hiermee heeft u altijd de zekerheid dat u het beste rendement uit uw ICT-omgeving, en daarmee uw medewerkers, haalt.

Bedrijvenscan

Elke onderneming heeft goedwerkende ICT-apparatuur zoals computers, servers, up-to-date (beveiliging)software, een snelle netwerkaansluiting en (VoIP)telefonie nodig om goed te kunnen functioneren. Door een Solution Expert uw bedrijf te laten scannen, kunnen we daar waar nodig adviseren en optimaliseren. Op deze wijze zorgen we ervoor dat uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van hun werkplek, zonder storingen.

Camerabeveiliging

Onze opdrachten variëren van het aanbrengen van beveiligingscamera’s rondom het huis, het beveiligen van een bedrijfspand of winkel, tot objectbeveiliging of terreinbewaking. Een ICT-112 Solution Expert komt graag bij u op locatie om, samen met u, naar de mogelijkheden te kijken.

Websitebouw

U wilt graag een professionele website of webshop? In een persoonlijk gesprek met u en onze Solution Expert ontstaat er een goed beeld van uw wensen. Daarna volgt een ontwerp waarna, na uw goedkeuring, de website wordt gebouwd. Bij ICT-112 is dit standaard met responsive-design (past zich automatisch aan Desktop, Smartphone of Tablet aan) en een CMS, zodat u dit zelf kunt beheren. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.